Moc přítomného okamžiku : pracovní kniha - Tolle, Eckhart, 1948-; Tůmová, Hana (Praha : Euromedia Group, a. s., 2025)
Kniha je jedním z nejznámějších a nejprodávanějších titulů duchovní literatury za posledních několik let. Přítomný okamžik je to jediné opravdové, co v životě můžeme prožívat, a proto bychom se měli naučit ho správně uchopit a na tomto základě budovat svůj život. Tato pracovní kniha skvěle doplňuje a zároveň rozšiřuje myšlenky původní verze. Kromě různých cvičení obsahuje tato nová kniha také kratší pasáže z původní knihy, které vám připomenou některé základní myšlenky a pojmy a pomohou vám je začlenit do vašeho každodenního života.
Obálkový podnázov: základní teorie, meditace a cvičení
Názov originálu Practicing of power of now je chybne, správne má byť: Practicing the power of now
Preložené z angličtiny
Keywords: sebaobraz; vedomie; meditácia; terapie myseľ-telo; sebarozvoj; príručka; práce populárne