Zdravá chodidla zdravá záda : jak fungovat do 100 let - Ďurán, Tomáš, 1991-; Strnadová, Věra (Brno : Nastole, 2025)
Udělejte první krok ke zdraví! Praktický průvodce od pohybového terapeuta. Objevte pravdu o nohách a jejich zásadním vlivu na lidské zdraví. S touto knihou zjistíte, jak správné používání chodidel ovlivňuje držení těla, celkovou vitalitu i prevenci bolestí zad. Bývalý vrcholový sportovec Tomáš Ďurán sdílí svůj příběh, vědecké poznatky i rady, jak napravit chyby způsobené moderním životním stylem. Naučíte se, proč ortopedické vložky problém neřeší, jak barefoot obuv mění chůzi a proč je klíčem ke zdravému tělu přirozený pohyb. Změňte své návyky a získejte zpět svobodu pohybu!
Obsahuje biografické údaje o autorovi
Keywords: bolesť chrbta; chodidlo; končatina dolná; štýl životný zdravý; techniky cvičenia a pohybu; cvičenie; príručka