Anatomické kartičky : kosti, ligamenta - Kolouch, Filip, 2004-; Musilová, Natálie (Grada Publishing, 2025)
Anatomie je jedním z nejdůležitějších oborů v lékařské vědě. Znalosti o stavbě lidského těla jsou základem diagnostiky, léčby a prevence nemocí. Nicméně, pro mnoho studentů i profesionálů v medicíně může být studium anatomie náročné a zdlouhavé. Jedním z efektivních způsobů, jak učení usnadnit a zlepšit porozumění anatomii, je využití „Anatomických kartiček“. Tato kniha umožní studentům systematicky procvičovat jednotlivé části lidského těla, což jim pomůže lépe si zapamatovat anatomické struktury a jejich funkce. Publikace rovněž usnadní opakování, které je klíčové pro dlouhodobé uchování informací v paměti. Může být užitečná také pro zlepšení praktických dovedností.