Lži, které jsem učil na medicíně : jak vám konvenční medicína ničí zdraví a jak si s pomocí nových poznatků zachránit život - Lufkin, Robert B. (Grada Publishing, 2025)
Dr. Robert Lufkin, odborník na metabolické zdraví, odhaluje přehlížené příčiny chronických onemocnění, jako jsou obezita, cukrovka či vysoký tlak. Na základě nejnovějších vědeckých poznatků ukazuje, jak zlepšit stravu, životní styl a duševní pohodu, abychom řešili skutečné příčiny nemocí – ne jen jejich příznaky. Ve 12 kapitolách nabízí praktické strategie, jak posílit metabolismus, snížit zánět, předcházet civilizačním chorobám a zbavit se zbytečných léků.