Repetitorium onkologie - Büchler, Tomáš, 1974- (Jessenius., 2025)
Onkologie je jedním z nejdynamičtějších oborů současné medicíny. Cílená a biologická léčba, stejně jako imunoterapie a další moderní léčebné modality se rychle dostávají z výzkumných laboratoří do každodenního arzenálu klinických onkologů. Kniha většího kapesního formátu s atraktivním grafickým zpracováním umožní rychlé nelezení a připomenutí nejdůležitějších faktů z onkologické diagnostiky, terapie a péče o pacienta. Publikace určená jak pro přípravu ke zkouškám, tak pro každodenní onkologickou praxi, bude užitečným a vítaným doplňkem ke Klinické onkologii.