Máte ty pilulky i v zelené? : rizika a vedlejší účinky jedné lékárnice - Pharmama (Galén, 2025)
Mysleli jste si, že lékárna je nudné místo? Ale kdepak, i pilulky se mohou snadno změnit ve stand-up komedii. Švýcarská lékárnice Pharmama o tom ví své, během profesní kariéry v lékárně zažila a nasbírala nespočet příběhů o pacientech i lécích. Od vtipných po neobvyklé, od otravných po podnětné. Léta o nich píše na svém blogu a napsala tuto úspěšnou knihu Máte ty pilulky i v zelené? Lékárníci jsou jako superhrdinové v pláštích a pomáhají nám každý den. Někdy se však setkají s otázkou nebo komentářem, které je doslova posadí na zadek. Neuvěříte, co z nás, pacientů, někdy vypadne. To projímadlo mi způsobilo průjem! Nemáte tu pilulku v zelené barvě Naštěstí jsou lékárníci vybaveni neuvěřitelnou trpělivostí a vědí, že s každou otázkou, kterou jim pokládáme, se učí něco nového. Navíc se někdy i dobře pobaví. A nyní dávají i nám, čtenářům, šanci se zasmát a dozvědět se něco, co jsme o lécích, lékárnách a lékárnících nevěděli.