Jak snížit cholesterol přírodní cestou - Berg, Aloys; Stensitzky, Andrea; König, Daniel (KAZDA, 2023)
Zdraví máme jen jedno – a začíná na talíři. Vysoký cholesterol dnes ohrožuje každého druhého dospělého – a často o tom ani nevíme. Tato kniha ukazuje, že i bez léků můžeme cholesterolu účinně čelit: změnou jídelníčku, pravidelným pohybem a několika jednoduchými pravidly, která zvládne opravdu každý. Odborníci z oblasti výživy, medicíny a sportu vás provedou nejnovějšími poznatky i praktickými radami. Čekají vás jasná vysvětlení, praktické návody, chutné recepty a konkrétní plány pro zdravější život – bez zákazů, bez extrémů, ale s trvalým efektem.