Vnútorná dokonalosť : trénujte svoju myseľ pre mimoriadny výkon a najlepší možný život - Murphy, Jim (IKAR, 2025)
Vycvičte si srdce a myseľ na mimoriadny úspech. Objavte tréningový systém, z ktorého vzišli svetoví šampióni – podrobný návod na to, ako mať pod kontrolou myseľ, dosiahnuť vrcholový výkon a žiť plnohodnotný život. Vnútorná dokonalosť vám ukáže, ako: Rozvíjať sebaovládanie – a odpútať sa od toho, čo nemôžete ovládať. Prekonať úzkosť – a vybudovať si silné mentálne návyky. Odstrániť mentálne bloky – a nebrzdiť samých seba. Trénovať podvedomie – a zbaviť sa obmedzujúcich presvedčení.