Kuchařka pro autoimunitní řešení : přes 150 chutných receptů pro prevenci a odvrácení celého spektra zánětlivých příznaků a nemocí - Myers, Amy (ANAG, 2020)
S touto skvělou kuchařkou se můžete projíst až ke zdraví. Bez ohledu na to, zda se potýkáte s roztroušenou sklerózou či Gravesovou chorobou, nebo se prostě jen chcete konečně zbavit méně výrazných nepříjemných příznaků, s Kuchařkou pro autoimunitní řešení bude odvrácení vašich potíží snadné a chutné. Váš zdravotní stav se bude s každým receptem zlepšovat a tato skvělá kuchařka vám umožní se projíst až ke zdraví. V knize naleznete spoustu chutných receptů i krásných fotografií. Najdete v ní takové lahůdky jako třeba mrkvovou kari polévku, cuketové muffiny, narozeninové cupcakes, karolínské tažené vepřové, pečenou zeleninu, křupavou javorovou granolu, grilovací omáčky, saláty, smoothies a spoustu dalších chutných receptů.