Tvoje imunita je tvůj nejlepší lékař : vyvážený životní styl a přírodní prostředky pro dokonalou imunitu - Frej, David, 1965- (Eminent, 2020)
Naše zdraví, životní rovnováha a délka života souvisejí s tím, jak funguje náš imunitní systém, naše obranyschopnost. Armáda buněk, která do něj patří, stojí na stráži a stará se o to, aby do našeho těla nevnikly škodlivé mikroorganismy a cizorodé látky. Silný imunitní systém znamená zdraví a vitalitu, protože nás chrání před infekcemi a také před rakovinnými buňkami. V této knize se seznámíte s tím, jak imunitní systém funguje, s faktory, které jej oslabují, a především s možnostmi, jak je aktivně ovlivnit. Dozvíte se, jak životosprávou kam patří třeba vyvážená strava, protistresové techniky, pohyb nebo kvalita spánku zdravě posílit obranyschopnost a prodloužit si život. Pomohou vám také doplňky stravy, byliny a jejich směsi, které autor ověřil svojí dlouholetou praxí.