Cvičení s vlastní vahou bez nářadí : 50 tréninkových sestav : jednoduše, efektivně, kdekoli - Doll, Marcel (GRADA PUBLISHING, 2024)
V této knize nalezne 50 nejlepších tréninkových sestav pro cvičení s vlastní vahou, které vám pomohou získat a udržet kondici i bez jakýchkoliv pomůcek. Ať už chcete vyrýsované paže, ploché břicho, pevná stehna, nebo posilovat tělo komplexně, tento fitness průvodce nabízí široký výběr různých tréninkových zaměření. Sestavy trvají 15 až 45 minut. Tréninkové plány jsou přehledně prezentovány, každý cvik doplněný ilustrací a délkou jeho trvání. Všechny cviky jsou ještě podrobně popsány v samostatné kapitole.