Sprievodca príkrmami - Jaššová, Denisa, 1992-; Jeseňák, Miloš, 1980- (pediatrickadenjas s.r.o, 2025)
Príkrmy bez stresu – jasne, prakticky a s úsmevom Začínate s príkrmami a máte množstvo otázok? Nechcete sa stratiť v protichodných odporúčaniach? Táto 68-stranová brožúrka je pre Vás – zrozumiteľná, praktická a zároveň odborne garantovaná. Krok po kroku Vás prevedie obdobím zavádzania príkrmov: – kedy a ako začať, – ktoré potraviny zaradiť ako prvé a v akom poradí pokračovať, – ako riešiť najčastejšie otázky a obavy pri príkrmoch, – aké tipy viete hneď použiť od lekárky a matky v jednom a hlavne – ako si toto obdobie užiť bez stresu.