Sprievodca príkrmami - Jaššová, Denisa, 1992-; Jeseňák, Miloš, 1980-; Kotvasová, Elena; Janeček, Michaela (grafička) ([Piešťany] pediatrickadenjas s.r.o., 2025)
Príkrmy bez stresu – jasne, prakticky a s úsmevom Začínate s príkrmami a máte množstvo otázok? Nechcete sa stratiť v protichodných odporúčaniach? Táto 68-stranová brožúrka je pre Vás – zrozumiteľná, praktická a zároveň odborne garantovaná. Krok po kroku Vás prevedie obdobím zavádzania príkrmov: – kedy a ako začať, – ktoré potraviny zaradiť ako prvé a v akom poradí pokračovať, – ako riešiť najčastejšie otázky a obavy pri príkrmoch, – aké tipy viete hneď použiť od lekárky a matky v jednom a hlavne – ako si toto obdobie užiť bez stresu.
Vydavateľské údaje podľa NA ISBN
Na obálke: Praktické rady od známej lekárky, autorky bestsellerov a mamy MUDr. Denisy Jaššovej
Keywords: výživa detí; výživa dojčiat; prikrmovanie dojčiat; potraviny; zdravá výživa; imunita; raná starostlivosť o dieťa; príručky; brožúry