Detský mozog : školák : od šiesteho po koniec dvanásteho roku života - Krause, Robert, 1992-; Pisoňová, Mária, 1964-; Valihorová, Marta, 1951-; Bakytová, Michaela (Bratislava : IKAR, 2025)
Chcete porozumieť emóciám svojho školáka a prísť na to, čo práve prežíva? V knihe nájdete množstvo praktických rád, ako podporiť zdravý vývin dieťaťa v školskom veku. Vďaka modelovým situáciám z reálneho života prídete na to, ako komunikovať so školákmi a čomu by ste sa mali pri výchove a vzdelávaní radšej vyhnúť. Dôležité je s deťmi otvorene, trpezlivo a zrozumiteľne komunikovať, byť empatický a snažiť sa byť im vzorom. Dr. Krause vás prevedie náročnejšími obdobiami detí v školskom veku a poradí vám, ako ustáť kritické situácie a vychovať z detí zrelé, samostatné a vyrovnané osobnosti.
Obsahuje profesijné údaje o autorovi na zadnej strane obálky publikácie
Obsahuje bibliografiu
Keywords: mozog; neurogenetika; vývoj dieťaťa; školský vek; Brain; Neurogenetics; Child development; School age; zdravý životný štýl; Healthy lifestyle; psychický vývin; Mental development; kognitívna psychológia; Cognitive psychology; neuropsychológia; Neuropsychology; vývin osobnosti; Personality development; príručky; Handbooks, manuals, etc