BodyTalk : 365 jemných pohybových praktík, ktoré vás dostanú z hlavy späť do tela
BodyTalk je jedinečný láskavý sprievodca na ceste k obnove spojenia so svojím telom a k návratu k sebe samému. Počas 365 dní vás certifikovaná tanečno-pohybová terapeutka Erica Hornthal vedie k budovaniu priateľstva so svojím telom, či už k nemu pristupujete s jemnosťou po prvý raz, alebo si želáte tento vzťah ešte viac prehĺbiť. Vďaka každodenným pohybovým cvičeniam, vedomým reflexiám a cielene zameraným podnetom budete môcť: znovuobjaviť spojenie so svojím telesným bytím, naučiť sa plynule prechádzať cez náročné emócie a pocity, nájsť rovnováhu a obnoviť pocit vitality.