Šťávy a míchané nápoje z přírody - Frej, David, 1965-; Zrůstková, Radmila (Praha Eminent, 2015)
V běžné stravě, kterou jíme, se vyskytují živiny, vitaminy a další důležité látky ve zcela nedostatečném množství. Existuje ovšem jednoduchý způsob, jak je tělu dodat relativně snadno. Všechny potřebné látky pro naše tělo a mysl najdete ve šťávách a míchaných nápojích zvaných smoothies. Domácí šťávy a míchané nápoje zvané smoothies jsou ideální volbou pro to, aby naše tělo získalo, co potřebuje. Týká se to nejen dospělých, ale především dětí, protože jedna sklenice nápoje obsahuje až tři porce ovoce nebo zeleniny. Šťávy a smoothies jsou proto výrazným krokem směrem ke zdraví a ochraně před civilizačními nemocemi, které nás ohrožují. Zeleninové a ovocné šťávy a smoothies jsou velmi účinným prostředkem jak odlehčit trávení ozdravit celkově tělo i mysl dodat chybějící energii, vitaminy, minerály a antioxidanty. V této knize najdete originální, jednoduché a chutné recepty pro přípravu šťáv a smoothies.
Obsahuje bibliografiu ; register
Keywords: ovocné šťavy; zeleninové šťavy; smoothies; fytoterapia; príručky; kuchárske recepty