Kompas dokonalého zdraví : cesta k omlazení : devět základních pravidel půstu : třítýdenní ozdravný program : zenová dechová meditace : jak ovlivnit svůj metabolismus : co, kdy a jak jíst - Frej, David, 1965- (Eminent, 2023)
Podpora detoxikace a půsty s krátkodobým omezením jídla získávají v poslední době pozornost díky výzkumu, který prokazuje, jak významné jsou pro dlouhý a zdravý život. Nadbytek jídla a kalorií zvyšuje riziko chronických nemocí a stojí za epidemií obezity a cukrovky. Kompas dokonalého zdraví přináší základní pravidla pro omezení kalorického příjmu, který snižuje rizikové faktory nemocí srdce, cukrovky, nadváhy, rakoviny nebo zánětu a vede k delšímu a zdravějšímu životu.