INFOS '91 : zborník z 21. informatického seminára konaného v dňoch 8.-11. apríla l991 v Martine - Spolok slovenských knihovníkov; Gondová, Daniela, 1953-; INFOS '91 1991 : Martin, Slovensko) (Bratislava : Alfa, 1991)
Obsahuje resumé v slov., rušt., nem. a angl.
Obsahuje zoznam autorov
Obsahuje bibliogr. odkazy
Keywords: knihoveda -- zborníky; systémy informačné -- zborníky; kongresy ako téma -- Slovensko