INFOS '92 : zborník z 22. informatického seminára konaného v dňoch 27.-30. apríla v Jasnej pod Chopkom - Spolok slovenských knihovníkov; Radochová, Daniela, 1947-; INFOS '92 1992 : Jasná pod Chopkom, Slovensko) (Bratislava : Alfa, 1992)
Obsahuje resumé v slov., angl. a nem.
Obsahuje zoznam autorov
Obsahuje bibliogr. odkazy
Keywords: knihoveda -- zborníky; systémy informačné; kongresy ako téma -- Československo