INFOS '93 : zborník z 23. informatického seminára konaného v dňoch 26.-29. apríla v Jasnej pod Chopkom - Spolok slovenských knihovníkov; Guľa, Ján, 1943-; INFOS '93 1993 : Jasná pod Chopkom, Slovensko) (Bratislava : Vydavateľstvo Alfa, 1993)
Obsahuje resumé v slov., angl. a nem.
Obsahuje zoznam autorov a vystavovateľských firiem
Obsahuje bibliogr. odkazy
Keywords: knihoveda -- zborníky; systémy informačné -- zborníky; kongresy ako téma -- Slovensko