Otolaryngológia - Šuster, Michal; Šťastný, Boris; Kalina, František, 1919-1992; Kormanová, Danica; Ďurík, Peter (Martin : Osveta, 1975)
Obsahuje resumé rusky, anglicky, nemecky
Obsahuje zoznam obrázkov a obrázkov na farebnej prílohe
Obsahuje register
Keywords: otorinolaryngológia; učebnice ako téma