INFOS '96 : zborník z 26. informatického seminára konaného v dňoch 15.-18. apríla 1996 v Jasnej pod Chopkom - Guľa, Ján, 1943- (Slovenská technická knižnica, 1996)
Obsahuje resumé v slov., nem. a angl.