INFOS '96 : zborník z 26. informatického seminára konaného v dňoch 15.-18. apríla 1996 v Jasnej pod Chopkom - Spolok slovenských knihovníkov; Guľa, Ján, 1943-; INFOS '96 1996 : Jasná pod Chopkom, Slovensko) (Bratislava : Slovenská technická knižnica, 1996)
Obsahuje resumé v slov., nem. a angl.
Obsahuje zoznam autorov
Obsahuje bibliogr. odkazy
Keywords: knihoveda -- zborníky; systémy informačné -- zborníky; kongresy ako téma -- Slovensko