Panická porucha v lekárskej praxi - Kukumberg, Peter, 1945-; Vinař, Oldřich, 1925- (Osveta, 1997)
Kniha je o úzkosti a jednej z jej foriem – panickej úzkosti. Úzkosť je jav, ktorý sa u ľudí často vyskytuje a nemusí mať vždy patologický základ. Publikácia podáva jasne a prehľadne základné informácie o klasifikácii úzkosti, klinických aspektoch panickej poruchy, diagnostike a liečbe.