INFOS '98 : zborník z 28. informatického seminára, ktorý sa konal v dňoch 27.-29. apríla 1998 v Starej Lesnej - Androvič, Alojz, 1947-; Nedorostová, Eva, 1946- (Centrum vedecko-technických informácií SR, 1998)
Obsahuje resumé v slov., nem. a angl.