INFOS '98 : zborník z 28. informatického seminára, ktorý sa konal v dňoch 27.-29. apríla 1998 v Starej Lesnej - Spolok slovenských knihovníkov; Androvič, Alojz, 1947-; Nedorostová, Eva, 1946-; INFOS '98 1998 : Stará Lesná, Vysoké Tatry, Slovensko) (Bratislava : Centrum vedecko-technických informácií SR, 1998)
Obsahuje resumé v slov., nem. a angl.
Obsahuje zoznam prednášateľov
Obsahuje bibliogr. odkazy
Keywords: knihoveda -- zborníky; systémy informačné -- zborníky; kongresy ako téma -- zborníky