Príručka súdneho lekárstva - Kokavec, Milan, sr., 1927-2004; Porubský, Vladimír, 1921-2017; Mego, Mirko, 1928-; Korman, Vladimír; Bauer, Miroslav, 1930-2018; Lukáči, Jozef, 1920-2000; Schubert, L. (Martin : Osveta, 1972)
Resumé rusky, anglicky a nemecky
Obsahuje zoznam obrázkov, tabuliek a tlačív v prílohe
Obsahuje bibliogr. odkazy a register
Keywords: lekárstvo súdne; pitva; príčina smrti; samovražda; zabitie; mŕtvola; škvrny krvné; učebnice ako téma