Rekonštrukčné chirurgické výkony v strednom uchu - Molnár, Anton, 1930-2005; Bartko, Daniel, 1929-2014; Tichý, Stanislav; Strelka, Jozef, 1921-2001; Szabó, Jozef; Stušková, Soňa; Sapáková, Jana (Bratislava : Veda, 1987)
resumé po rus., angl.
Obsahuje literatúru, zoznam autorov, vecný register
Keywords: ucho stredné -- chirurgia; chirurgia všeobecná -- metódy