Vírusy, imunita a interferón - Borecký, Ladislav, 1924-2008; Blaškovič, Dionýz, 1913-1998; Hrúzik, Július, 1921-2009; John, Ctirad, 1920-; Andel, Ján; Kalina, František, 1919-1992; Maňková, Mária; Andel, Ján (Martin : Osveta, 1977)
Obsahuje resumé po rusky a anglicky
Obsahuje zoznam obrázkov a tabuliek
Obsahuje bibliogr. odkazy a register
Keywords: vírusy; imunita; interferóny