Biphenyl - Inter-Organization Programme for the Sound Management of Chemicals; Boehncke, A.; Koennecker, G.; Mangelsdorf, Inge; Wibbertmann, A.; World Health Organization; United Nations Environment Programme; International Labour Organisation; International Programme on Chemical Safety (Geneva : World Health Organization, 1999)
Obsahuje resumé po francúzsky a španielsky
Obsahuje bibliografické citácie
Keywords: zlúčeniny bifenylové -- účinky nežiaduce -- toxicita; zlúčeniny bifenylové -- analýza -- metabolizmus; zvieratá laboratórne -- metabolizmus -- genetika; expozícia environmentálna -- účinky nežiaduce; Svetová zdravotnícka organizácia; Toxikológia chemická a karcinogenita -- 40