Chirurgická liečba rakoviny pankreasu - Kothaj, Peter, 1951-2017; Čársky, Stanislav, 1942-1999; Vajó, Július, 1938-2020 (Banská Bystrica : Spektrum Grafik, 1999)
Obsahuje súhrn po anglicky a nemecky
Obsahuje bibliogr. odkazy
Keywords: nádory pankreasu -- chirurgia -- história -- etiológia; diagnostika; starostlivosť predoperačná -- metódy; výkony chirurgické na tráviacom systéme -- metódy; pankreatektómia; starostlivosť pooperačná; komplikácie pooperačné