Chirurgická liečba chronického stredoušného zápalu - Kovaľ, Juraj; Hajtman, Andrej, 1952-; Hroboň, Miloslav, 1939-2021; Vladimír, Andrej; Nemčoková, Viera; Univerzita Pavla Jozefa Šafárika. Lekárska fakulta (Košice, Slovensko) (Bratislava : Vydavateľstvo USPO, 1998)
Obsahuje anotáciu
Súčasťou dokumentu je aj CD-ROM so sign. A 104 obsahujúci vybrané operačné techniky s ich popisom, operačným postupom v krokoch, obrázkami a videoukážkami.
Keywords: zápal stredného ucha -- chirurgia -- diagnostika; choroba chronická; výkony chirurgické otologické -- metódy; tympanoplastika -- metódy; cholesteatóm stredného ucha -- chirurgia; kostičky sluchové -- chirurgia; ilustrácie lekárske