Klinická endokrinologie : v praxi - Bleha, Otakar; Páv, Jaroslav; Küchel, Otto, 1924-; Páv, Jaroslav (Praha : Státní zdravotnické nakladatelství, 1967)
Obsahuje anotáciu na obale
Slinivka břišní / Jaroslav Páv
Obsahuje bibliografické citácie
Keywords: endokrinológia; žľazy endokrinné -- metabolizmus -- patológia -- fyziológia; choroby endokrinného systému -- patofyziológia -- patológia