Kvalita a efektivnost zdravotní péče : sborník příspěvků - Fakultní nemocnice Hradec Králové (Hradec Králové, Česko); Strnad, Ladislav (Hradec Králové : Centrum lékařské informatiky FN, 1994)
Resumé anglicky
Názov na obale
Keywords: poskytovanie zdravotnej starostlivosti -- organizácia a riadenie -- ekonomika -- trendy -- Česká republika; starostlivosť zdravotná, kvalita, dostupnosť a hodnotenie -- zborníky