Štetec lásky : život a dielo penisu - Coolsaet, Bo; Keyzer, Laurens de; Dendoovenová, Gerda; Uzel, Radim, 1940-2022; Behran, Viliam (Bratislava : IKAR, 2000)
Obsahuje anotáciu na zadnej časti obalu
Prekl. z nem. textu (prekl. z holand.)
Keywords: sexualita -- fyziológia -- psychológia -- etnológia; pohlavie; správanie sexuálne -- fyziológia -- psychológia; partneri sexuálni -- psychológia; výchova sexuálna -- populárne práce