Prostriedky hodnotenia knižničných a vedeckoinformačných procesov - Krištofičová, Eva (Bratislava : Centrum vedecko-technických informácií SR, 1997)
Obsahuje resumé
Obsahuje bibliografické citácie a register
Keywords: bibliometria; štatistika ako téma