Chirurgická propedeutika - Zeman, Miroslav, 1942-2022; Choc, František; Drábková, Jarmila, 1934-2024 (Praha : Grada Publishing, 2000)
Obsahuje anotáciu na zadnej časti obalu
Dokumenty so sign. U 9095-U 9104 - 2., preprac. a dopl. vyd. - aktualizovaná dotlač z r. 2003
Obsahuje bibliogr. odkazy a register
Sapientia vincit: publikácia je doporučeným materiálom pre poslucháčov lekárskych fakúlt a pre ďalšie postgraduálne štúdium
Keywords: výkony chirurgické operačné; propedeutika lekárska; učebnice ako téma