Lidský mozek : funkční systémy - Koukolík, František, 1941- (Praha : Portál, 2000)
Anotácia na zadnej časti obalu
Obsahuje bibliografické citácie a register
Keywords: mozog -- fyziológia -- patofyziológia -- anatómia a histológia; psychofyziológia; neurológia; kognícia -- fyziológia; pamäť -- fyziológia; jazyk (reč); apraxie -- patofyziológia; pozornosť -- fyziológia; emócie -- fyziológia; schizofrénia -- patofyziológia; evolúcia biologická