Riziko liekov v medicínskej praxi - Kriška, Milan, 1940-; Ďuriš, Ivan. (Bratislava : Slovak Academic Press, 2000)
Anotácia na str. 467
Slovo do praxe / Ivan Ďuriš
Biografia na titul. strane
Obsahuje register
Keywords: prípravky farmaceutické -- účinky nežiaduce; prípravky farmaceutické -- klasifikácia; farmakokinetika; riziko