Mononitrophenols - Inter-Organization Programme for the Sound Management of Chemicals; Boehncke, A.; Koennecker, G.; Mangelsdorf, Inge; Wibbertmann, A.; World Health Organization; United Nations Environment Programme; International Labour Organisation; International Programme on Chemical Safety (Geneva : World Health Organization, 2000)
Obsahuje resumé francúzsky a španielsky
Obsahuje bibliografické citácie
Keywords: nitrofenoly -- toxicita -- účinky nežiaduce -- analýza; zvieratá laboratórne -- metabolizmus -- genetika; hodnotenie rizika; expozícia environmentálna; Svetová zdravotnícka organizácia; Toxikológia chemická a karcinogenita -- 40