2-Furaldehyde - Inter-Organization Programme for the Sound Management of Chemicals; Cary, R. (Richard); Dobson, S. (Stuart); Gregg, N.; World Health Organization; United Nations Environment Programme; International Labour Organisation; International Programme on Chemical Safety (Geneva : World Health Organization, 2000)
Obsahuje resumé francúzsky a španielsky
Obsahuje bibliografické citácie
Keywords: furaldehyd -- toxicita -- účinky nežiaduce -- analýza; zvieratá laboratórne -- metabolizmus -- genetika; hodnotenie rizika; expozícia environmentálna; expozícia profesionálna; Svetová zdravotnícka organizácia; Toxikológia chemická a karcinogenita -- 40