Bellova obrna lícního nervu a její patogenetická léčba - Pechan, Jiří; Hanzal, František (Praha : Avicenum, 1972)
Obsahuje súhrn v češt., angl., rušt.
Obsahuje bibliogr. odkazy
Keywords: Bellova paralýza -- diagnostika -- etiológia -- komplikácie; Bellova paralýza -- patofyziológia -- terapia -- rehabilitácia; nerv tvárový -- anatómia a histológia -- fyziológia -- patológia