Human exposure assessment - United Nations Environment Programme; MacIntosh, D. L.; Spengler, J. D.; International Labour Organisation; World Health Organization; Inter-Organization Programme for the Sound Management of Chemicals; International Programme on Chemical Safety (Geneva : World Health Organization, 2000)
Obsahuje resumé vo franc. a špan.
Obsahuje bibliogr. odkazy
Keywords: prostredie životné a verejné zdravie -- prevencia a kontrola; znečistenie životného prostredia -- prevencia a kontrola; prostredie kontrolované; monitorovanie životného prostredia -- štatistika a číselné údaje; účinky toxické -- klasifikácia; testy toxicity; Svetová zdravotnícka organizácia; Prostredie životné a zdravotný stav obyvateľstva -- 27; Toxikológia chemická a karcinogenita -- 40