Vráť sa do života : rady ženám po operácii na rakovinu prsníka - Liga proti rakovine SR; Siracká, Eva, 1926-2023; Jassingerová, Edita; Liga proti rakovine SR (Bratislava : Liga proti rakovine SR, 2000)
Brožúrka stručne, vo forme užitočných rád, približuje pacientkam po operácii prsníka program „Vráť sa do života“. V r. 1969 sa v USA presadil svojpomocný program „Reach toRecovery“, voľne preložené ako „Vráť sa do života“, ktorý sa ujal aj u nás. Je založený na dobrovoľnej práci žien, ktoré prekonali liečbu rakoviny prsníka. Tieto starostlivo vybrané a školené dobrovoľné „spolubojovníčky“ poskytujú psychosociálnu podporu „novým“ pacientkam. Publikácia oboznamuje so zásadnými bodmi tohto programu formou užitočných rád
Keywords: nádory prsníka; výchova zdravotná; brožúry