Poranění periferních nervů - Zvěřina, Eduard; Stejskal, Lubor, 1931-; Malec, Rudolf, 1924- (Praha : Avicenum, 1979)
Obsahuje súhrn v češtine, ruštine a angličtine
Obsahuje bibliogr. odkazy a register
Keywords: systém nervový periférny -- poranenia -- chirurgia -- anatómia a histológia; degenerácia nervov; regenerácia nervov; diagnostika; výkony neurochirurgické -- metódy -- vybavenie prístrojové