Ešte stále fajčíte? - Veres, Ján (Liga proti rakovine SR, 2000)
Publikácia upozorňuje na riziká a následky fajčenia. Na Slovensku zomiera ročne 11 000 ľudí na následky fajčenia napriek tomu, že väčšina fajčiarov je oboznámená so škodlivosťou fajčenia. Dĺžka života fajčiarov konzumujúcich 20-30 cigariet denne po dobu 30 rokov je o 8 rokov kratšia ako dĺžka nefajčiarov. Chrániť si zdravie a život znamená prestať fajčiť. Brožúrka informuje o návyku na fajčenie, o jeho účinku na ľudský organizmus a o jeho dôsledkoch. Uvádza možnosti použitia rôznych metód a spôsobov pri odvykaní od fajčenia. Informácie sú odpoveďou na otázku, prečo vôbec nezačať a prečo prestať fajčiť