Srdcový sval : fyziológia, patofyziológia, farmakológia a klinika - Gvozdják, Ján, 1926-2000; Gvozdjáková, Anna (Martin : Osveta, 1980)
Obsahuje resumé v rušt., angl. a nem.
Obsahuje zoznam skratiek, tabuliek a obrázkov
Obsahuje bibliogr. odkazy a register
Keywords: myokard; srdce -- fyziológia -- patofyziológia -- účinky liekov; kardiomyopatie -- diagnostika -- terapia -- klasifikácia; príručka