Prevence vertebrogenních poruch ("diskopatie") : z hlediska manipulační léčby se zvláštním zřetelem na dětský věk - Lewit, Karel, 1916-2014 (Státní zdravotnické nakladatelství, 1962)
Obsahuje resumé v češtine, ruštine a angličtine