Prevence vertebrogenních poruch ("diskopatie") : z hlediska manipulační léčby se zvláštním zřetelem na dětský věk - Lewit, Karel, 1916-2014; Jaroš, Miroslav; Starý, Oldřich (Praha : Státní zdravotnické nakladatelství, 1962)
Obsahuje resumé v češtine, ruštine a angličtine
Obsahuje bibliogr. odkazy
Keywords: choroby chrbtice -- etiológia -- prevencia a kontrola -- dieťa; dislokácia medzistavcovej platničky -- etiológia -- patofyziológia -- dieťa; manipulácia spinálna -- metódy -- využitie -- dieťa; chrbtica -- anatómia a histológia -- fyziológia -- patofyziológia