Kostní Pagetova choroba : minimum pro praxi - Kocián, Jiří, 1930-2002 (Praha : Triton, 1998)
Príručka popisuje príčiny vzniku (etiológiu) kostnej Pagetovej choroby, patologické nálezy na kostiach, biochemické nálezy, klinické prejavy, diagnostiku a farmakoterapiu rôznymi liekmi. Na porovnanie sa uvádzajú výsledky vyšetrení dvoch súborov pacientov: z Čiech a Malty. Uvedená je aj použitá literatúra so 102 citáciami.
Obsahuje bibliogr. odkazy a register
Keywords: osteitis deformans -- etiológia -- patológia -- diagnostika; farmakoterapia -- využitie